Начало Проекти Услуги Компютърно обучение Контакти
Назад

Поддръжка на уеб сайт.

Поддръжка на уеб сайт е комплексен пакет от услуги във Ваша помощ, включващ администриране на сайта и техническа поддръжка. Основно предимство на услугите по уеб поддръжка е това, че екипът, който е разработил сайтът, дизайна, функционалност, програмиране на сайта и системата за администрация, поема грижата и за актуализацията на неговото съдържание. Така риска от това различни специалисти да променят страниците по различен начин и да се получи дисхармония във визията или неправилно функциониране на кода отпада. Ако сайтът е изработен от нас и се хоства на наш сървър, ето какво включваме ние в тази услуга:

 

В поддръжка за администриране се включва обработка на снимки и текст и добавянето им в уеб сайта, добавяне на видео, банери, добавяне и създаване на нови страници (в зависимост от дизайна и административния панел, позволяват ли тези действия). Не само трябва да се обновява информацията на уеб сайта, но и да се наблюдават трафикът, да се разглежда внимателно, от къде и защо идват неговите посещения, препращащи сайтове, ключови думи. Препоръки за включване в различни портали и кампании.

 

В техническа поддръжка се включва - поддържане на Вашия сайт в действащо положение. Отстраняване на технически/софтуерни проблеми появили се в процеса на работа. Следене за всякакви възникнали потенциални проблеми с работата на сайата (бъгове, атаки, разпадане на връзки и т. нат.), както и готовност за бързото им отстраняване, техническа поддръжка на базата данни, която профилактично и редовно оптимизираме, за да се избегне максимално забавянето на работата на сайта от страна на динамичната система.

 

Ежеседмично съхранение на информацията от базата данни (backup), поддръжка 24 часа / 7 дни в седмицата, създаване на пощенски акаунти.

Поддръжката на Вашият уеб сайт е от жизнено значение за неговото добро функциониране. Цената на тази поддръжка се движи в определени граници и е в зависимост от няколко фактора - големина и сложност на сайта, дали има ежедневна подмяна - ако сайта е новинарски. Във всички случаи цената, която плащате за поддръжката и администриране на Вашият сайт е една добра инвестиция във Вашата сигурност.

 

Актуално

Клиника доктор Цветкова Клиника доктор Цветкова. Една от първите частни стоматологични клиники основана през 1990 година в гр. Варна. ЧЕРНЕВ КЛИМА Чернев клима - климатици, вентилация и отопление. Нат-Консулт БГ ЕООД In Lingua Veritas!